Έξυπνες λύσεις που προσφέρουν αποτελεσματική εποπτεία, ασφάλεια και προστασία στο ανθρώπινο δυναμικό, στις εγκαταστάσεις και στις υποδομές σας.

Οι έξυπνες λύσεις της Konica Minolta συνδυάζουν διαφορετικού τύπου δεδομένα όπως οπτικά, θερμικά, ηχητικά καθώς και δεδομένα από ενσωματωμένους αισθητήρες για την καλύτερη απόδοση σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Η Εταιρεία

Το 2016 η Konica Minolta απέκτησε το μερίδιο πλειοψηφίας της MOBOTIX (65%).
Η Konica Minolta προσφέρει πλέον πολύπλοκες έξυπνες λύσεις παρακολούθησης εικόνας στην αγορά ως μέρος της προϊοντικής γκάμας της εταιρείας.
Οι δύο εταιρείες αναπτύσσουν πλέον μια ποικιλία έξυπνων προϊόντων υλικού και λογισμικού, που αποτελούν ορόσημο στον κλάδο λόγω της εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής, απόδοσης και λήψης εικόνας αλλά και της δυνατότητας ανάλυσης δεδομένων που προσφέρουν.

Γιατί να επιλέξετε την Konica Minolta για Intelligent Video Solutions:

Οι εφαρμογές και τα προϊόντα απεικόνισης, καταγραφής και παραμετροποίησης εικόνας που διαθέτει στην προϊοντική της γκάμα η Konica Minolta παρέχουν έξυπνες λύσεις σε περιπτώσεις όπως:

• δημιουργία κανόνων και συνθηκών πρόληψης και ασφάλειας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
• θερμογράφηση και ανίχνευση υψηλής θερμοκρασίας
• έλεγχο και ανίχνευση θερμοκρασίας αντικειμένων
• καταγραφή και καταμέτρηση ατόμων & οχημάτων σε καθορισμένο χώρο
• μετάδοση πληροφοριών και δεδομένων σε δίκτυο ή ενεργοποίηση συναγερμών, εάν είναι απαραίτητο

Επιπλέον:

• ανάλυση ‘’συμπεριφοράς’’ πελατών κατά τη διάρκεια των αγορών τους
• έλεγχο εισόδου/εξόδου και καταμέτρηση ατόμων σε κτιριακές εγκαταστάσεις
• παροχή βοήθειας σε κλινική υγείας ως πραγματικός βοηθός νοσοκόμου (24/7/365)

Χάρη στη μοναδική τεχνολογία και υπηρεσίες λύσης εικονοσκόπησης, αναπτύχθηκε μια ολιστική ιδέα ασφάλειας για κάθε επιχείρηση, για να μετατρέψει το αόρατο σε ορατό και λειτουργικό!

ΘΕΡΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

H τεχνολογία στην υπηρεσία της υγείας

Οι ολοκληρωμένες λύσεις ανίχνευσης θερμοκρασίας της KONICA MINOLTA – MOBOTIX, έχουν τη δυνατότητα ακριβούς εντοπισμού «αυξημένης» θερμοκρασίας σώματος, μέσω προηγμένων τεχνολογικά αισθητήρων και αλγόριθμων.

H MOBOTIX επεκτείνει σημαντικά τις δυνατότητες της πλατφόρμας MOBOTIX 7

Το νέο μοντέλο είναι μια υψηλής απόδοσης κάμερα IoT που περιλαμβάνει έως και τέσσερις (4) αισθητήρες, η οποία επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία από οποιοδήποτε άλλο σύστημα MOBOTIX.
Με το κρυφό περίβλημα της κάμερας, η κάμερα δρα εξαιρετικά διακριτικά. Μόνο οι αισθητήρες στις διάφορες βάσεις είναι διακριτοί.
Εξοπλισμένες με καλώδια σύνδεσης μήκους έως 3 μέτρων (και σύντομα επεκτάσιμα εως 30 μέτρα!), οι οπτικοί, θερμικοί και “λειτουργικοί” αισθητήρες μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε και να συνδεθούν ταυτόχρονα σε διάφορες κατευθύνσεις, ή σε διαφορετικούς χώρους, εσωτερικά και εξωτερικά.
Η λύση S74 καθίσταται πλέον το ιδανικότερο “σύστημα” για οποιαδήποτε πιθανή απαίτηση, και στις πιο διαφορετικές εγκαταστάσεις.

The New Mobotix S74

Four Modules in One Camera